2000 Yılı öncesi mezun başvuru

Değerli mezunumuz,

• Üniversitemizden 2000 yılı ve öncesi mezun olanların  “Mezun Bilgi Sistemi”‘ne giriş yapabilmekleri için aşağıdaki formu doldurmaları gerekmektedir.
  • Önemli Not! Mezun olduğunuz akademik birim başka bir üniversiteye aktarıldıysa aşağıdaki formu doldurmanıza gerek yoktur. Bunun yerine DEÜ Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına aşağıda yer alan dilekçe örneği (ıslak imzalı) , Mezuniyet Belgesi Sureti ve Kimlik Sureti ile şahsen ya da posta yoluyla başvurmanız gerekmektedir. Onaylanma durumunuzu E-Devlet üzerinden takip edebilirsiniz. ONAY İŞLEMİNİZ GERÇEKLEŞTİĞİNDE BURAYA TIKLAYARAK @mezun.deu.edu.tr ADRESİNİZİ ALIP MEZUN BİLGİ SİSTEMİ’NE GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ.
  • Cilt No, Aile Sıra No, Birey Sıra No bilgileriniz yeni kimlik kartlarında yazmadığından bu bilgileri E-Devlet sistemi üzerinden (bilgilerim) öğrenebilirsiniz.

Dilekçe Örneği